• cPro9 Ab Wheel Voimapyörä Musta
  • <
  • cPro9 Ab Wheel Voimapyörä Musta
  • cPro9 Ab Wheel Voimapyörä Musta
  • cPro9 Ab Wheel Voimapyörä Musta
  • cPro9 Ab Wheel Voimapyörä Musta
  • +14
  • >

cPro9 Ab Wheel Voimapyörä Musta

cPro9 Ab Wheel Black Rubber -voimapyörällä voi treenata keskivartalon lihaksia äärimmäisen tehokkaasti. T&#.. Lue lisää
Varastossa

40,00€

cPro9 Ab Wheel Black Rubber -voimapyörällä voi treenata keskivartalon lihaksia äärimmäisen tehokkaasti.

Tämä voimapyörä on erityinen, koska sen renkaassa on ylivoimainen kumipinnoite. Lisäksi siinä on ekstraleveä 4,8 cm rengas. Näiden kahden yksityiskohdan ansiosta voit keskittyä suorittamaan harjoitteet voimapyörällä oikeaoppisesti.

cPro Ab Wheel Black Rubber -voimapyörän rengas on 17,5 cm ja kumpikin kädensija on 11,5 cm leveä. Voimapyörän kädensijat ovat pehmeää vaahtomuovia, jossa on kolme rengasta jotka tarjoavat lisäpitoa. Tällä tavoin saat sekä optimaalisen pidon että käyttömukavuuden samaan aikaan.

Tämä voimapyörä on helppo purkaa ja kuljettaa, mikäli haluat tuoda sen salillesi tai matkalle.

Myös laadun suhteen cPro9 Ab Wheel on eturintamassa. Se on erittäin kestävä ja kestää jopa 150 kg käyttäjän painon. Tämä on vahvan metallisauvan ansiota, joka on kädensijojen alapuolella vahvistamassa pyörää.

cPro9 Ab Wheel Black Rubber -voimapyörällä on anonyymi musta design, sillä cPro9 haluaa ammattimaisen ulkonäön sopivan hyvään laatuun. Miltä puolelta ikinä tätä voimapyörää katsookin, se näyttää hyvältä. Tämä on tärkeää, jos sitä halutaan käyttää esimerkiksi mainonnallisiin tarkoituksiin.

Tässä on siis yksi markkinoiden parhaista voimapyöristä. Sekä laatu että toiminnallisuus ovat huippuluokkaa, mutta hinta on alhainen.

Voimapyörällä saa tehokkaan treenin koko keskivartalon lihaksille. Sitä voi käyttää sekä seisten että polvilta, riippuen mikä vaikeustaso halutaan. Päätät itse, kuinka pitkälle eteen ajat voimapyörällä, mikä vaikuttaa suuresti harjoituksen vaikeustasoon.

cPro9 Ab Wheel Black Rubber -voimapyörän kädensijat ovat 3,2 cm paksut ja niissä on hyvä vaahtomuovipäällyste. Etäisyydet ovat 17.5 x 17.5 x 29,8 cm ja paino on 531 grammaa. Tämä voimapyörä siis myös painaa huomattavasti enemmän kuin suurin osa voimapyöristä, mikä vain korostaa hyvää laatua.

Tietolehti cPro9 Ab Wheel Voimapyörä Musta
Louise
09.02.2017

Kæresten blev meget glad for hjulet. Det virker som en rigtig god kvalitet.

En glad kunde
17.01.2017

Hurtig levering og en god kvalitet, da jeg så fik det pakket op. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her..

Rasmus
17.01.2017

Rigtig fedt ab wheel

Kirjoita arvostelu

    Huono           Hyvä