Titan ST650 Juoksumatot

Innokkaalle jouksijalle joka haluaa hasteita jokapäiväiseen harjoitteluun ja kivenkovia harjoituksia. Vankasti muotoiltu juoksumat.. Lue lisää
Tekniset tiedot - Juoksumatot
Moottorin teho 2,5
Moottorityyppi DC
Nopeus 1 - 20 km/t
Kasvaa 0 - 16 %
Säätäminen lisäys Elektroninen
Tietokone Näytetään Aika, nopeus, matka, Pulse, kalorit, Incline / kaltevuus
Koulutusaloja 24 kpl
Käyttäjäprofiilit 3 kpl
Pulse mittaus Käsipulssi mittauksen
Bluetooth (kytkeminen tabletti & älypuhelin) Ei
Running pinta - leveys 48 cm
Running pinta - pituus 140 cm
Mitat 182 x 82 x 133 cm
Kokoontaitettava Kyllä
Mitat taitettu 118 x 82 x 156 cm
Paino 74 kg
Käyttäjän maksimipaino 130 kg
Viivakoodi 5701000262249

Innokkaalle jouksijalle joka haluaa hasteita jokapäiväiseen harjoitteluun ja kivenkovia harjoituksia. Vankasti muotoiltu juoksumatto tukevalla iskunvaimennuksella sekä edestä että takaa varmistaa juoksijalle mukavan juoksuelämyksen. 

2,5 hv moottori tarjoaa paljon voimaa, enemmän kuin mitä usiemmat harjoittelijat tarvitsevat, antaen korkean huippunopeuden ja 16 eri nousuintervallia ja on varmasti tarpeeksi tehokas kaikille harrastelijoille.

Nopeusmuunto: 6 min per km = 10 km tunnissa. 5 min per km = 12 km tunnissa. 4 min per km = 15 km tunnissa. 3 min per km = 20 km tunnissa.

Kaltevuus voi kompensoida nopeutta: Kaltevuutta lisäämällä treeniin voi lisätä vastusta. Esim. tason 5 kaltevuus vastaa noin 1 minuutin lisäystä per km. Lihakset saavat myös hieman erilaista harjoittelua kun tavallisessa juoksussa, sillä askelväli on mäkijuoksussa lyhyempi. Vaihteleva harjoittelu on monin tavoin terveellistä.

Juoksupinta on 48 x 140 cm ja laite toimii iskunvaimennusjärjestelmällä jolla on mukava juosta ja joka antaa sinulle täydellisen pinnan kiihtymistä varten.

Miten se toimii?

Juoksutyyli on joskus lähes uskonto. Monet puhuvat jalan etupään laskeutumisen puolesta, ja ammattilaiset usein näin myös juoksevat, mutta Matti Meikäläiset laskeutuvat useimmiten kantapäilleen. Iskunvaimennusjärjestelmä ottaa molemmat tekniikat käsittelyyn ja tarjoaa seuraavat alueet:

1. ABSORB - pehmeä alue juoksumattoa jossa juoksija laskee jalansa turvallisesti, vähentäen nivelvammojen riskiä.


2. STABILITY - vankka alue juoksumattoa joka antaa tukea juoksuun.


3. ACCELERATE - alue joke tarjoaa puitteet voimakkaaseen potkaisuun pois juoksumatosta. Antaa voimaa askeleeseen kunnes jalka taas laskeutuu ABSORB-alueelle.

Tietolehti Titan ST650 Juoksumatot
Therese
09.02.2017

Super tilfreds! Mange programmer og fine funktuioner.

Kirjoita arvostelu

    Huono           Hyvä