Putkirulla / Foam Roller

Foam rolleria käytetään venyttelyyn, rentoutumiseen ja lihaskuntoiluun. Foam roller on fantastinen harjoitteluväline, joka hyödyttää erityisesti ihmisiä joiden elämä on aktiivista.

Foam rollerin avulla on helppo rentouttaa lihaksia esimerkiksi juoksemisen tai muun aktiviteetin jälkeen. Foam roller on tunnettu harjoitteluväline ja sitä käyttävät usein myös urheilun supertähdet.

Harjoittelun aloittaminen foam rollerilla on helppoa ja sillä voi myös haastaa itsensä edistyneempien foam roller -harjoitteiden parissa. Päätät itse harjoituksen rankkuuden, mikä myös tekee foam rollerista yhden käytännöllisimmistä fitness- ja hyvinvointituotteista.

Foam roller on monikäyttöinen väline joka sopii kaikille perheenjäsenille virkistämään treeniä. Foam rollerilla harjoittelu on nopeaa ja tehokasta ja sen voi tehdä vaikka televisiota katsellessa... Lue lisää


Foam roller ja hierontapallot

Meillä on Suomen paras valikoima foam rollereita ja löydät ne kaikki täältä. Pyrimme aina tarjoamaan parhaat ja edullisimmat foam rollerit. Kaikki löytyy samalta sivulta jotta voit helposti nähdä koko valikoiman.

Mikä on foam roller?

Foam rolleria käytetään lievittämään lihaskipua ennen treeniä ja sen jälkeen. Lisäksi se on hyvä työkalu lihasten venyttelyyn. Suosittelemme foam roller -harjoitteiden lisäämistä venyttelyyn esimerkiksi pitkän juoksumatkan jälkeen.

Kuinka foam rolleria käytetään?

Foam roller -harjoitteissa on helppo päästä alkuun, tarvitset vain hyvän paikan lattialla ja Foam rollerilla voi harjoitella useilla eri tavoilla, joten suosittelemme, että seuraat harjoitteluohjeita. Me myös autamme aina mielellämme.

Foam rolleria käytettäessä lihaksille on mahdollista saada erittäin hyvä ja syvä hieronta. On tärkeää aloittaa kevyesti ja edetä rauhassa. Tämä estää mitään vahinkoa tapahtumasta. Mikäli foam rolleria käyttää liian innokkaasti, sillä voi osua kivuliaasti väärään paikkaan, minkä takia on tärkeää edetä hitaasti kunnes tietää mitä on tekemässä.

Foam rollerin käyttämisen ei pitäisi sattua kovasti, mutta ei ole vaarallista mikäli se tuntuu hieman kipeältä. On välttämätöntä, että lihaksissa tuntuu hieman foam rolleria käytettäessä, erityisesti silloin kun ne ovat arat kovan treenin jäljiltä. Monet lenkkeilijät hyötyvät suuresti foam rollerista pitkien lenkkien jälkeen.

Millainen foam roller kannattaisi valita?

Foam rollereita on runsaasti erilaisia. Ensimmäiseksi pitää miettiä, pitäisikö foam rollerin olla tavallinen vai trigger foam roller. Trigger foam rollereissa on kovia nystyröitä jotka hierovat lihaksia syvemmin. Suosittelemme, että foam rollerin käyttäminen aloitetaan tavallisella pehmeämmällä mallilla. 

Foam rollereita on tarjolla eri kovuusasteita: täysin pehmeästä keskikovaan ja erittäin kovaan. On tärkeää miettiä omia tarpeita foam rollerin kovuusastetta valittaessa. Mitä kovempi foam roller, sitä varovaisempi sitä käyttäessä täytyy olla. Suosittelemme erittäin kovaa vain, mikäli sinua on neuvottu tekemään niin.

Foam roller ja hieronta

Tunnettujen foam rollereiden lisäksi meillä on tarjolla myös laaja valikoima muunlaisia hierontavälineitä, kuten hierontapalloja ja half rollereita eli puolirullia, jotka on tehty samanlaisesti materiaalista. Tahdomme varmistaa, että voit valita suuresta valikoimasta hierontavälineitä. Foam roller on vain yksi työkalu ja täyden valikoiman löydät tältä sivulta.

Edistä palautumista foam rollerin avulla

Kipeiden lihasten palautuminen on erittäin tärkeää. Mikäli treenaat tavoitteellisesti, on korvaamattoman tärkeää, että olosuhteet lihaksille ovat optimaaliset. Tämä tarkoittaa lepoa treenin jälkeen, mutta lisäksi lihaksia on hyvä hieroa foam rollerin avulla jotta ne palautuvat täydellisesti.

Foam roller -valmistajat

Foam rollereita on monenlaisia ja meillä on aina ainoastaan korkealaatuisia tuotteita. Meille on tärkeää, että käyttökokemuksesi tuotteesta on hyvä, minkä takia meiltä saa vain parasta laatua. Lisäksi varastossamme on aina tunnettuja merkkejä.

Edullinen foam roller

Sen lisäksi, että meillä on aina tunnettuja korkealaatuisia merkkejä, on meillä myös edullisimmat foam rollerit. Tämä sen takia, että haluamme tarjota suuren valikoiman. Edullinen malli on täydellinen aloittelijoille jotka haluavat treenata foam rollerilla muutaman kerran viikossa.

Foam roller -harjoitteita

Foam roller -harjoitteisiin löytyy loputtomasti erilaisia variaatioita. Vain mielikuvitus on rajana foam rollerilla treenatessa. Suosittelemme, että seuraat ohjeita mikäli foam roller on sinulle uusi väline. Foam roller -harjoitteita voi löytää helposti myös esimerkiksi youtubesta. 

Foam rollerista voi olla apua juoksijan polveksi kutsuttuun rasitusvammaan. Saamme paljon kysymyksiä aiheesta ja voimme vain suositella foam rolleria juoksijan polven hoitamiseen. Sen avulla voit hoitaa polvea tehokkaasti vahingoittamatta sitä.

Foam rollerilla voi tehdä myös harjoitteita selälle. Päivittäisessä elämässä selkä rasittuu välttämättä ja sen lihaksia voi rentouttaa helposti foam rollerin ja muutaman yksinkertaisen harjoituksen avulla. Suosittelemme valitsemaan pitkän foam rollerin tällaisia harjoituksia varten, jotta voit asettaa foam rollerin selkärangan suuntaisesti.

Foam roller -harjoittelu

Foam rollerilla harjoittelu voi olla raskasta. Foam rollerilla on mahdollista tehdä useita keskivartaloharjoitteita. Riippumatta siitä, onko käytössä lyhyt vai pitkä foam roller, treenatessa saa varmasti hien pintaan.

Foam roller -tarjoukset

Meillä on aina edullisia foam rollereita tarjouksessa. Pyrimme aina siihen, että meiltä saa maan halvimman foam rollerin. Meille on tärkeää, että tarjoamme aina parhaan valikoiman lyömättömään hintaan.

Foam roller -hieronta

Kuten aikaisemmin kerroimme, meillä on täysi valikoima foam rollereita eri malleissa, mutta tarjoamme myös lukuisia hierontapalloja ja muita hierontavälineitä joita käytetään samalla tavalla lihasten hieromiseen. Aina täysi varasto foam rollereita ja tietysti paras palvelu.


 • Hinta
  -
 • Valmistaja
  Näytä lisää ()
 • Tyyppi
  Näytä lisää ()
 • Pituus
  Näytä lisää ()
 • Halkaisija
 • Kovuus