cPro9 Ab Wheel Ab Wheel Black / Orange on loistava väline vatsa - ja selkälihasten treenaamiseen. cPro9 Ab Wheel - voimapyörä on pienikokoinen väline jonka voi helposti ottaa mukaan tai pakata matkalle, sillä se ei vie paljoa tilaa. Sen mukana tulee laatikko jossa voimapyörää voi helposti säilyttää. Sen lisäksi, että voimapyörä on käytännöllinen osa treenivälineistöä, on siinä myös tyylikäs musta/oranssi design.

Kummassakin kädensijassa on reunus sormille ja luistoa estävä pinta, joten ne sopivat hyvin käteen. Kummankin kädensijan pituus on 10 cm ja on siten sopiva lähes kaikille, sillä kämmen voi ylittää reunan. Kädensijat on tehty vahvasta muovista ja ne on vahvistettu alumiinilla joka menee sekä kädensijojen että itse pyörän läpi. Tämän ansiosta pyörässä on vahva rakenne joka kestää raskaita kuormia ja päivittäistä käyttöä.

Tärkein lihasryhmä jota ajattelemme voimapyöristä puhuttaessa ovat vatsalihakset. Voimapyörällä saa loistavan mahdollisuuden harjoitella vaihtelevasti, riippuen kuinka pitkälle menet ja kuinka kauan pysyt asennossa.

Pyörän läpimitta on 18 cm ja paksuus 45 mm, tarjoten ideaaliset olosuhteet keskivartalotreeneihisi. 

Tyylikäs suunnittelu ja erinomainen toimivuus samassa treenivälineessä.

Tietolehti cPro9 Ab Wheel Voimapyörä Oranssi

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

    Huono           Hyvä